Få hjälp med din renovering

God eftermiddag, god eftermiddag! Min son utbildar sig till snickare. Jag undrar vem han har ärvt den talangen av, inte är det av mig i alla fall! Men jag tror att han blev väldigt intresserad av det här yrket när vi för ett par år sedan fick hjälp med vår renovering av en byggfirma i Torsby som heter Boris M Bygg AB. 

Det fanns två akilleshälar med huset, den ena var badrummet och den andra var köket. Det var gammalt och nedgånget och inget vidare fräscht. Så det var det här som vi fick hjälp att renovera och till detta jobb anlitade vi Boris M Bygg AB. Det är ju rätt så omfattande renoveringar men vi tänkte att om vi ändå ska göra i ordning det ena så kan vi lika gärna samtidigt ta det andra rummet också, så blir det av. Det blev ett väldigt fint resultat och det gav en helt ny känsla för hela huset. Nu när jag har den här personliga erfarenheten av det här företaget så är det förstås roligt att få dela det med er. Nu är det lite smågrejer kvar att göra med huset och det tror jag nog att grabben hjälper oss med. Med tanke på att vi blev så nöjda som vi blev så tänkte jag avsluta det här inlägget med att rekommendera er som behöver hjälp med någon renovering eller bygge att anlita denna byggfirma i Torsby. Innan jag säger hejdå till er så får jag förstås inte glömma av att nämna att ni alltid kan gå in på hemsidan som Boris M Bygg har om ni vill veta mer om denna byggfirma i Torsby!