JS Bygg & Installationsteknik

Hej mina vänner och vad trevligt att ha er som besökare här på bloggen även den här dagen. Jag har en sak jag ska berätta om i dagens inlägg och det kommer att handla om en sak som störde mig väldigt men som ändå fick ett bra slut. Det finns ett företag inom ventilation i Norrköping som min hyresvärd fick höra av sig till när det var fel på ventilationen. 

Företaget som jag ska prata lite med er om heter JS Bygg & Installationsteknik men innan jag gör det ska jag säga vad det var som hände som gjorde mig rysligt irriterad. Jag bor högst upp i huset och på vinden är det en ventilationsanläggning. Det är tjocka betongväggar i huset och inte alls lyhört. Ändå hörde jag ett störande ljud på nätterna från ventilationen. Det var värre än att bo ovanpå en tvättstuga för en tvättstuga är i alla fall inte igång på natten. Det här ljudet från ventilationen penetrerade min hjärna. Hur som helst, räddaren i nöden var JS Bygg & Installationsteknik. De kom hit och justerade en inställning. Det tog inte många minuter för dem att göra det och nu hörs det inte minsta lilla ljud in i lägenheten längre, hur underbart som helst. Om ni behöver hjälp inom ventilation i Norrköping så är det här ett företag som kan hjälpa till med det mesta som har med ventilation i Norrköping med omnejd att göra. Jag ska inte prata så mycket mer om detta men slutet gott, allting gott som man säger. Ha en fin dag nu och passa på att gå ut och få lite sol i ansiktet, är det inte underbart att våren äntligen är här?