Renovering i Linköping

Jag har köpt en lägenhet. Ni vet ju att jag skiljde mig och behövde få fatt i en lägenhet snabbt. Tyvärr har jag inte stått i bostadskö så alternativet för mig var att köpa en lägenhet. Det var väl tur att jag de senaste åren sparat undan pengar varje månad på lönen så jag hade till kontantinsatsen. Sedan fick jag tag i ett renoveringsobjekt och fick lägenheten billigt. Som sagt, ett renoveringsobjekt, och det var dags efter köpet att vända sig till något företag inom renovering i Linköping, och jag valde att vända mig till företaget SMSG Bygg & Anläggning AB då jag bara hade hört bra saker sägas om det här företaget genom att en god vän till mig även hon vänt sig till dem för ungefär ett år sedan. 

Det var lika bra att totalrenovera lägenheten och det tog några veckor och nu är renoveringen klar. Det ser ut som det är en nyproducerad lägenhet, så otroligt fint är det. Jag skulle utan att tveka en sekund vilja rekommendera er alla som behöver få hjälp med någon renovering här i Linköping att ni hör av er till SMSG Bygg & Anläggning AB. Deras hantverkare har kompetensen och erfarenheten inom allt ifrån renovering till nyproduktion till anläggningsarbeten, och de är riktigt kända för att utföra bra jobb. Bara i min bostadsrättsförening så är det flera personer som har vänt sig till SMSG Bygg & Anläggning AB och de är nöjda och belåtna. Jag hoppas att ni alla som går i tankar på att renovera kommer att fundera lite på om inte ni också borde vända er till SMSG Bygg & Anläggning AB. Ni kan börja med att kolla in dem på deras hemsida, och sedan kan ni kontakta dem ifall det verkar vara ett intressant företag för er.