Byggfirma i Norrköping

Hejsan alla fina följare

Solen skiner och det är fredag, hur underbart är det! I helgen ska jag och min sambo sätta oss och leta efter någon byggfirma i Norrköping som kan hjälpa oss med att bygga en liten stuga. Eftersom jag har egen verksamhet inom massage så tänkte vi att jag ska ha en liten stuga där jag kan ha behandlingsrum och ta emot kunder.

Jag har tidigare hyrt lokal men det blir för hög kostnad eftersom jag heller inte jobbar med det på heltid. Tanken har varit då att jag vill jobba med det hemifrån men jag vill heller inte bjuda in kunder in i mitt hem när jag ska behandla, så då passar det bättre att ha det avskilt i en stuga på tomten. Det gör att jag inte har några extra kostnader för hyra och kan jobba med det i den utsträckning som jag känner passar mig. Jag har haft verksamheten vilandes ett litet tag så jag ser verkligen fram emot att få igång den igen.

Så nu ska vi alltså ta hjälp av en byggfirma som kan hjälpa oss att bygga en lämplig stuga. Men så vill man inte bara ta det första namnet som dyker upp utan vi vill att det ska vara någon som är både bra och som har bra priser. Då behöver man liksom lägga lite tid på att göra research och skicka efter offerter, så det blir vad jag ska pyssla med mest i helgen. Hoppas ni har något roligt och mysigt att se fram emot.

Visst börjar man äntligen kunna få en känsla av att våren är på väg? Mer ljus, mer sol och mer värme! Jag passade på att kika in här nu på frukostrasten så jag ska ta och avsluta innan det är dags att återgå till jobbet. Ha nu en alldeles underbar dag så hörs vi snart igen!