Få hjälp med bygg i Vänersborg

Här i Vänersborg har jag bott ett par månader, innan bodde jag i Uddevalla så jag har inte flyttat särskilt långt. Jag hade letat efter hus i över ett år och till sist fann jag detta renoveringsobjekt och jag fick det billigt och slog till. Men för att kunna bo i huset behövde det renoveras och när det kommer till det här med bygg och renovering så hittade jag ett kvalitativt företag som verkligen har hjälpt mig bra. Så jag vill skriva ett inlägg om dem för att om möjligt kunna vara till hjälp för er som behöver hjälp med bygg. Företaget är ett kvalitativt företag som bygger bostäder, företag och renoverar och så vidare. Nu när de har hjälpt mig med renoveringen av huset inser jag hur det känns att vara hemma i Vänersborg efter alla år i Uddevalla. Vad ska man tänka på när innan man anlitar ett byggföretag? Det här är vad jag tycker är viktigt:

Be om möjligt om referenser från tidigare kunder, detta kommer också att hjälpa dig med ditt beslut.- Om företaget är en byggkoncern bör de kunna berätta hur länge de har varit verksamma. Fråga dem vad de har för erfarenhet och fråga vilka byggområden på din fastighet som de har mest erfarenhet av.Har de F-skattebevis och är momsregistrerade, finns de med hos Kronofogden?Ingen förskottsbetalning, det kräver aldrig seriösa företag som sysslar med detta.Hur länge har du funnits i branschen?

Om du bara har lite sunt förnuft behöver du inte vara orolig men gudarna ska veta att många har blivit blåsta för att de varit naiva och trott alla människor om gott. Det här med bygg finns det stora pengar att tjäna på så då är det inte konstigt att även kriminella försöker sig på att komma in i branschen. Tyvärr på godtrogna kunders bekostnad.